Brochure Vacatures Afspraak

Aankoopservice

Met de aankoopservice van DAG! bent u zeker van uw zaak

U bent op zoek naar een nieuwe woning, bedrijfsgebouw of kavel. Dat doet u niet iedere dag en u kunt wel wat objectieve hulp gebruiken. DAG! helpt u met uw zoektocht naar een gebouw of bouwlocatie om te wonen of werken.
We zijn geen makelaars maar doen verder alles dat komt kijken bij de aankoop van een nieuwe woning of bedrijfsgebouw. DAG! wordt ingeschakeld om te beoordelen wat de architectonische mogelijkheden of eventuele bouwkundige problemen met uw nieuwe aanwinst zijn. We beoordelen wat een eventuele verbouwing of nieuwbouw kost en wat de

mogelijkheden binnen het bestemmingsplan zijn. Het maken van een schetsontwerp behoort ook tot de mogelijkheden naast bouwkundige inspecties en analyses.
Het feit dat bij DAG! niet alleen architecten werken maar ook bouwkundigen en bouwvakkers maakt dat we het gehele spectrum van het ontwerp en bouwproces kunnen overzien en ook precies weten wat het kost. Al deze kennis staat nu tot uw beschikking.
Stop met wikken en wegen en maak snel een afspraak en ervaar de vrijheid en kennis van de DAG! aankoopservice.

Er wordt ook gekeken naar wat de bouw en verbouw mogelijkheden zijn en wat dat globaal zou gaan kosten.
Start aankoopservice

    spacing-default  

Wat houdt de aankoopservice in?

Wanneer u op het punt staat om een gebouw of locatie aan te kopen, wilt u zeker weten dat u geen miskoop doet. Voor dit soort situaties kunt u gebruik maken van de DAG! aankoopservice.
Onze aankoopservice is bedoeld om de kwaliteit en (ver)bouwmogelijkheden overzichtelijk en vroegtijdig in kaart te brengen zodat u op basis hiervan een onderbouwd besluit kunt nemen.

De aankoopservice begint met een bouwkundig basis-onderzoek ter plaatse met aansluitend een nagesprek over de conclusies, mogelijkheden en kosten. Dit onderzoek heeft een vast tarief van 250,- (incl. BTW).*
Indien nodig vindt er een vervolgonderzoek plaats. Dit kan bestaan uit een haalbaarheidsonderzoek, bestemmingsplan-analyse, een uitgebreid bouwkundig onderzoek en cultuurhistorisch onderzoeken. Het vervolgonderzoek kan afgerond worden met een kostenraming en planning. DAG! staat u bij met raad en daad maar onderhandelt niet en stelt geen koopovereenkomsten op. DAG! reikt de aankoopmakelaar punten aan die hij of zij kan gebruiken in het onderhandelingsproces.

Uitbreiding van het bouwkundig onderzoek

In navolging van het zogenoemde ‘basisonderzoek’ met daaraan gekoppeld het nagesprek kan er nog besloten worden om, indien nodig, een uitgebreider onderzoek te laten plaatsvinden. In dat geval kan DAG! een uitgebreid bouwkundig onderzoek verrichten waarbij in overleg met de gemeente de bebouwingsmogelijkheden besproken worden en een haalbaarheidsstudie wordt opgesteld. De kosten van dit uitgebreide onderzoek zijn afhankelijk van de onderzoeksvraag en de omvang van het betreffende gebouw.

Laat het project uitvoeren door DAG!

Wanneer u als opdrachtgever besluit om de bouw of verbouwing van het onderzochte project door DAG! te laten uitvoeren komen de kosten van bovenstaande onderzoeken voor 50% te vervallen. Bent u benieuwd naar

de mogelijkheden rondom onze diensten, heeft u aanvullende vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan contact op met DAG!

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met DAG! Architecten

Ons kantoor & inspiratieruimte
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-3737655 (ma- vr: 9:00-17:00)

Ons postadres
Postbus 1503
6501 BM Nijmegen
Email: info@dag-architecten.nl

Vraag hier uw brochure aan