Brochure Vacatures Afspraak

DAG! Architecten Nijmegen ontwerp en bouwt met visie

Het Nijmeegse architectenbureau DAG! is ontstaan uit de visie dat de beste kwaliteit ontstaat, wanneer het volledige bouwtraject in handen is van een architectenbureau dat zelf ontwerpt én bouwt. DAG! Architecten is dan ook de enige architect uit de omgeving Arnhem en Nijmegen die hoogwaardige architectuur zowel ontwerpt als bouwt. DAG! hanteert een unieke werkwijze, want zowel van ontwerp tot aan realisatie bent u bij DAG! Architecten in goede handen. Bovendien garandeert DAG! Architecten Nijmegen op ieder aspect hoogwaardige kwaliteit, van schets tot uitvoering!

DAG! Architecten + Bouwers is de enige architect die hoogwaardige architectuur zowel ontwerpt als bouwt.
Neem contact op

Bij DAG! Architectenbureau Nijmegen staat u centraal

Architectenbureau DAG! Nijmegen bestaat uit een prijswinnend team van architecten die altijd denken, ontwerpen en bouwen vanuit uw perspectief. Bij DAG! Architecten staat u als klant centraal. U wordt overal bij betrokken en na het ontmoeten van onze vakmensen ervaart u dat bouwen ook vooral leuk is. DAG! Architect Nijmegen ontlast u van alle zorgen en met de juiste mensen en materialen realiseren wij altijd een succesvol (ver)bouwproject.

Bij DAG! Architectenbureau Nijmegen staat u centraal

Een architect die ontwerpt en bouwt op maat

Met DAG! Architecten Nijmegen kiest u een architect voor ontwerpen en bouwen op maat. Wij realiseren hoogwaardige kwaliteitsprojecten voor ambitieuze opdrachtgevers en denken op ieder front met u mee; van ontwerp tot aan realisatie. DAG! ontwerpt en verbouwt o.a.:

  • Villa’s en woningen
  • Transformaties van bestaande gebouwen en monumenten
  • Kantoren, winkels en bedrijfsgebouwen
  • Interieurs en tuinen

Of het nu bestaande, nieuwe, moderne of traditionele gebouwen betreft; onze architecten uit Arnhem en omgeving realiseren kleine tot middelgrote nieuwbouw en verbouw projecten. Ieder ontwerp van deze Nijmeegse architect is uniek en past bij uw wensen en situatie. Of u nu een bedrijf, instelling of particulier bent, voor elke ambitieuze klant biedt DAG! een passende oplossing.

Neem contact op


Op zoek naar een architect in Arnhem en omgeving?

Bent u op zoek naar een Architectenbureau rondom Arnhem? Dan bent u bij DAG! uit Nijmegen aan het juiste adres. Wij bevinden ons op slechts een kwartiertje rijden vanuit Arnhem. DAG! is al ruim 15 jaar gevestigd vlak achter de Waalkade. U vindt ons architectenbureau in Nijmegen middenin de historische binnenstad in één van de oudste gebouwen van de stad. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neemt u dan gerust eens contact met ons op of komt u eens langs op onze unieke en inspirerende locatie in Nijmegen!

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006