Brochure Vacatures Afspraak

Architect Nijmegen

DAG! Architecten Nijmegen ontwerp en bouwt met visie

Het Nijmeegse architectenbureau DAG! is ontstaan uit de visie dat de beste kwaliteit ontstaat, wanneer het volledige bouwtraject in handen is van een architectenbureau dat zelf ontwerpt én bouwt. DAG! Architecten is dan ook de enige architect uit de omgeving Arnhem en Nijmegen die hoogwaardige architectuur zowel ontwerpt als bouwt. DAG! hanteert een

unieke werkwijze, want zowel van ontwerp tot aan realisatie bent u bij DAG! Architecten in goede handen. Bovendien garandeert DAG! Architecten Nijmegen op ieder aspect hoogwaardige kwaliteit, van schets tot uitvoering!

DAG! Architecten + Bouwers is de enige architect die hoogwaardige architectuur zowel ontwerpt als bouwt.

    spacing-default  

Bij DAG! Architectenbureau Nijmegen staat u centraal

Architectenbureau DAG! Nijmegen bestaat uit een prijswinnend team van architecten die altijd denken, ontwerpen en bouwen vanuit uw perspectief. Bij DAG! Architecten staat u als klant centraal. U wordt overal bij betrokken en na het ontmoeten van onze vakmensen ervaart u dat bouwen ook vooral leuk is. DAG! Architect Nijmegen ontlast u van alle zorgen en met de juiste mensen en materialen realiseren wij altijd een succesvol (ver)bouwproject.

Een architect die ontwerpt en bouwt op maat

Met DAG! Architecten Nijmegen kiest u een architect voor ontwerpen en bouwen op maat. Wij realiseren hoogwaardige kwaliteitsprojecten voor ambitieuze opdrachtgevers en denken op ieder front met u mee; van ontwerp tot aan realisatie. DAG! ontwerpt en verbouwt o.a.:

  • Villa’s en woningen
  • Transformaties van bestaande gebouwen en monumenten
  • Kantoren, winkels en bedrijfsgebouwen
  • Interieurs en tuinen

Of het nu bestaande, nieuwe, moderne of traditionele gebouwen betreft; onze architecten uit Arnhem en omgeving realiseren kleine tot middelgrote nieuwbouw en verbouw projecten. Ieder ontwerp van deze Nijmeegse architect is uniek en past bij uw wensen en situatie. Of u nu een bedrijf, instelling of particulier bent, voor elke ambitieuze klant biedt DAG! een passende oplossing.

Op zoek naar een architect in Arnhem en omgeving?

Bent u op zoek naar een Architectenbureau rondom Arnhem? Dan bent u bij DAG! uit Nijmegen aan het juiste adres. Wij bevinden ons op slechts een kwartiertje rijden vanuit Arnhem. DAG! is al ruim 15 jaar gevestigd vlak achter de Waalkade. U vindt ons architectenbureau in Nijmegen middenin

de historische binnenstad in één van de oudste gebouwen van de stad. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neemt u dan gerust eens contact met ons op of komt u eens langs op onze unieke en inspirerende locatie in Nijmegen!

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met DAG! Architecten

Ons kantoor & inspiratieruimte
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-3737655 (ma- vr: 9:00-17:00)

Ons postadres
Postbus 1503
6501 BM Nijmegen
Email: info@dag-architecten.nl

Vraag hier uw brochure aan