Brochure Vacatures Afspraak

Bedrijf

DAG! is een initiatief van prijswinnend architect en bouwtechnoloog Frits Borsten. Na 15 jaar traditionele architectenpraktijk was hij met zijn team op zoek naar een methode om beter, mooier en voordeliger te bouwen. DAG! maakt dat waar.

Bij DAG! heerst een ontwerpcultuur. DAG! is geen bouwbedrijf in traditionele zin maar een door ontwerpers geleid uitvoeringsbedrijf. Het kwaliteitsbesef ligt bij DAG! hoog. Niet alleen bij het ontwerp en de uitvoering, maar ook tijdens de communicatie in het gehele traject.

DAG! is al meer dan 15 jaar gevestigd in de historische Nijmeegse Benedenstad.

DAG! realiseert hoogwaardige architectuur voor particulieren, bedrijven en instellingen.
Vraag onze brochure aan

Uniek kantoor

DAG! is gevestigd in het 16e eeuwse monumentale Rijksmonument “Het Brouwershuis”. Dit prachtige pand staat in de Nijmeegse Benedenstad vlak achter de Waalkade. Daarnaast heeft DAG! ook nog een werkplaats met voorraad en gereedschappen.

Competenties:
DAG! bezit speciale vaardigheid en kennis over de volgende vakgebieden.

  • Hergebruik, transformatie en restauratie projecten.
  • Projectkosten
  • 3D-tekentechniek
  • Akoestische maatregelen
  • Kom op bezoek
Uniek kantoor

De Senior-Architect

Aan het hoofd van DAG! staat architect en oprichter ir. Frits Borsten. (1972) Frits is opgeleid aan de Technische universiteit in Delft in de richtingen architectuur en bouwtechnologie.

Frits heeft in de loop der jaren aan het hoofd van prijswinnende architectenbureaus gestaan. Hij is daarnaast een specialist in transformatie projecten, bouwkosten en projectsturing. Hij is als persoon benaderbaar en gewend om besluiten te nemen.

Frits is in ieder project betrokken bij iedere ontwerpfase en later als supervisor. Frits is ook actief op de bouwplaats als projectleider.

Bekijk ons portfolio

Ons kantoor “Het Brouwershuis”

Het 16e eeuwse Brouwershuis is één van de oudste gebouwen van Nijmegen. In deze unieke en inspirerende omgeving werkt DAG! aan haar projecten.

Het Brouwershuis is in 1621 gemoderniseerd tot een gildehuis in Renaissance stijl. Er was destijds het Brouwersgilde in gevestigd. Het was toen geen productielocatie. Het pand heeft vele gebruikers gekend. Wij zijn sinds 1999 gevestigd in het Brouwershuis en hebben in de afgelopen periode veel verbeteringen aangebracht en enkele zaken in oorspronkelijke staat hersteld.

Hoewel het een klassieke omgeving is, heeft DAG! een uitermate modern ICT- en CAD-systeem. Een dergelijk contrast is ook iets dat vaak bij onze projecten voorkomt. Wij zijn een groot voorstander van het gebruik van monumenten. We zien ze niet zozeer als museale objecten waar niets mee mag gebeuren. Monumenten moeten leven en dat kan alleen als er op een goede manier in gewoond en gewerkt wordt!

Ons kantoor  “Het Brouwershuis”
Een project aangaan is een gezamenlijke beslissing.
Het moet “klikken”.

Neem contact op

Het DAG! Team

De kern van het DAG! team wordt gevormd door architecten ondersteund door handen op de bouwplaats, projectleiders en tekenaars. We proberen ons team zo compact en doelgericht mogelijk te houden. Bij DAG! werken mensen met inhoud en karakter die net als onze opdrachtgevers volop in het leven staan. Zo snappen we beter wat onze opdrachtgevers inspireert en motiveert.

Wij zijn trots op ons werk!
Kijk waar ons team aan heeft gewerkt
Bekijk ons portfolio

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006