Brochure Vacatures Afspraak

Bouwen in Nijmegen

Huis bouwen van ontwerp tot en met realisatie

Wilt u een huis bouwen in Arnhem, Nijmegen of nabij gelegen plaatsen? Vertrouw op de expertise van de architecten en bouwers van DAG! Architecten + Bouwers. Wij hanteren namelijk een unieke werkwijze, waarbij wij u als opdrachtgever volledig begeleiden vanaf het eerste ontwerp tot en met de realisatie van uw woning. Zo wordt u volledig ontzorgd wanneer u ervoor kiest om een huis te laten bouwen.
Tijdens het bouwen van uw huis heeft u één contactpersoon vanaf het

eerste ontwerp tot de daadwerkelijk bouw. Zo pakken wij uw bouwproject in Nijmegen of omgeving deskundig aan en zorgen we ervoor dat er met de juiste mensen en materialen een succesvol bouwproject wordt gerealiseerd. De vakmensen van DAG! ontlasten u daarbij volledig en stellen u als opdrachtgever centraal, zodat het resultaat van de woning die u laat bouwen in Nijmegen of omgeving uniek is en volledig naar uw wensen.

Vanaf de schetsen tot aan de uitvoering een succesvol bouwproject.

    spacing-default  

DAG!, ook het adres om uw bedrijfspand te laten bouwen

Gaat u een bedrijfspand of woning laten bouwen in Nijmegen of omgeving, dan komt daar een heleboel bij kijken. DAG! Architecten is gespecialiseerd in het bouwen van woningen en andere panden; of u nu een villa wilt bouwen in Arnhem, een winkel wilt bouwen in Nijmegen of een kantoor of bedrijfspand gaat laten bouwen in omliggende dorpen, DAG! Architecten kan u bij ieder project voorzien van passend advies, ontwerpen op maat en een vakkundige realisatie van het bouwproject.
Schakel DAG! Architecten in om een uniek huis of bedrijfspand te laten bouwen in Nijmegen en omringende dorpen en steden. Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoering van tal van particuliere en zakelijke bouwprojecten waaronder:

  • Een villa laten bouwen
  • Een kantoor bouwen
  • Een huis laten bouwen
  • Een winkel laten bouwen
  • Een bedrijfspand bouwen

Meer informatie over de bouw van uw woning of kantoorpand?

Staat u op het punt om een woning te bouwen in Arnhem of een huis te laten bouwen in Nijmegen? Kom dan snel eens langs bij DAG! Architecten of vraag onze brochure aan. Telefonisch of mailcontact is ook geen enkel probleem. Wij streven ernaar om al uw vragen rondom uw bouwproject snel te beantwoorden en geven u graag meer informatie over het laten bouwen van een woning of bedrijfspand. Contact opnemen kan via onderstaande button:

 

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met DAG! Architecten

Ons kantoor & inspiratieruimte
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-3737655 (ma- vr: 9:00-17:00)

Ons postadres
Postbus 1503
6501 BM Nijmegen
Email: info@dag-architecten.nl

Vraag hier uw brochure aan