Brochure Vacatures Afspraak

DAG! denkt, ontwerpt en bouwt vanuit het perspectief van de gebruiker

Ontwerpfilosofie

Onze architecten maken contextuele architectuur. Ze laten zich daarbij beïnvloeden door niet-architectonische aspecten. Uw wensen, maar bijvoorbeeld ook de historie van de locatie of persoonlijke ervaringen, spelen een belangrijke rol in het ontwerpproces.

Ze gaan in het ontwerpproces op zoek naar zaken die niet aan de oppervlakte drijven en duiken diep in de ontwerpopgave om zo tot unieke oplossingen te komen.

DAG! legt met haar architectuur verbindingen in ruimte en tijd, onze ontwerpen zijn heel precies en uitdagend. Ze passen als een maatpak. DAG! werkt vaak rechtstreeks voor de eindgebruiker. Dit zorgt ervoor dat we gewend zijn persoonlijke wensen te vertalen in architectuur.

DAG! kent geen vaste huisstijl
iedere opdracht bekijken wij opnieuw.
Het bedrijf

    spacing-default  

Verbouwen en transformeren

De oplossingen waar DAG! voor kiest bij verbouwingen hangen sterk af van de aangetroffen situatie en de wensen van de opdrachtgever.

DAG! hanteert geen vaste huisstijl om zo maximaal in te kunnen spelen op de beschikbare situatie. We hebben in onze plannen een voorkeur voor sterke en duurzame materialen die een oprecht beeld geven. De kwaliteit zit hem vaak in de details.

Ieder ontwerp is uniek, of we kiezen voor samenhang of contrast hangt volledig af van de situatie en wat bij u als opdrachtgever past.

DAG! bouwt over het algemeen niet historiserend.

Villa’s

Particuliere woningen dienen een expressie te zijn van haar bewoner. DAG! zoekt haar inspiratie in het leven en de interesses van haar opdrachtgever. Dit leidt keer op keer tot unieke resultaten.

We ontwerpen zowel moderne als meer traditionele huizen. Daarbij spelen uw persoonlijke wensen een doorslaggevende rol.

Als wij van u de vrije hand krijgen, is onze ontwerpoplossing gebaseerd op moderne architectuur.

DAG! maakt maatwerk en streeft niet een specifieke handtekening na. De oplossing ligt verscholen in de opgave en haar opdrachtgever. We benaderen iedere ontwerpopgave met een open vizier, zodat er een maximaal resultaat mogelijk is.

Ontwerp en uitvoering

Onze architecten maken contextuele architectuur. Zij laten zich vaak beïnvloeden door niet-architectonische aspecten. Uw wensen, maar bijvoorbeeld ook de historie van de locatie of persoonlijke ervaringen, spelen een belangrijke rol in het ontwerpproces. DAG! legt met haar architectuur verbindingen in ruimte en tijd, onze ontwerpen zijn heel precies en uitdagend. Ze passen als een maatpak.

DAG! combineert ontwerp en uitvoering om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bereiken binnen de gestelde bouwkosten. Architecten die zelf bouwen zijn zeer zeldzaam in Nederland. Er wordt bij DAG! minder vergaderd en meer aangepakt. Onze korte lijnen voorkomen fouten door communicatie storingen.

We vertalen direct het ontwerp in materialen en gebouwen. De opdrachtgever wordt betrokken in dit proces.

Doordat we de bouwplaats direct aan sturen, behalen we betere onderhandelingsresultaten en minder overhead, waardoor de bouwkosten lager zijn. We bereiken besparingen tot wel 15% op de totale projectkosten.

Als goed niet goed genoeg is, vergen traditionele bouwprocessen veel energie. Door zelf te bouwen, lijnen we alle schakels op elkaar uit, zodat iedereen hetzelfde nastreeft. Dat geeft juist energie en werkt aanstekelijk!

Duurzaam bouwen is
inherent aan onze werkwijze

Zakelijke projecten

Uw bedrijfsgebouw moet uitstralen wie u bent als bedrijf. De architectuur van het gebouw moet dit ondersteunen en versterken om tot een goede bedrijfspresentatie te komen. Buiten het feit dat zakelijke gebouwen goed moeten renderen is het ook uw visitekaartje en ook vaak uw “werkplaats”. Efficiëntie en praktisch nut zijn naast een juiste verschijningsvorm belangrijke succesfactoren.

DAG! is zelf ondernemend en open-minded en begrijpt daarom heel goed wat het betekent om een bedrijf goed draaiend te houden en te groeien. Tijdens de bouwwerkzaamheden uw bedrijfsprocessen op gang houden of in uw nieuwe gebouw beter kunnen presteren, zijn uitgangspunten voor onze aanpak.

Direct, doelgericht maar altijd met oog voor detail en uw klant. Een goed en herkenbaar ontwerp straalt af op uw bedrijfsimago en ondersteunt uw zakelijke ambities. DAG! ondersteunt u ook tijdens de verhuizing of inrichting. Er zijn ook diverse bedrijven waarvoor DAG! de huisstijl aanpast en de omgeving inricht. Alles met het oog op een optimale ervaring voor u, uw personeel en uw klanten.

Wij zijn trost op ons werk!
Kijk waar ons team aan heeft gewerkt
Bekijk ons portfolio

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met DAG! Architecten

Ons kantoor & inspiratieruimte
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-3737655 (ma- vr: 9:00-17:00)

Ons postadres
Postbus 1503
6501 BM Nijmegen
Email: info@dag-architecten.nl

Vraag hier uw brochure aan