Brochure Vacatures Afspraak

DAG! is gevestigd in het inspirerende 16de eeuwse monumentale Brouwershuis

Bedrijf

DAG! is een initiatief van prijswinnend architect en bouwtechnoloog Frits Borsten. Na 15 jaar traditionele architectenpraktijk was hij met zijn team op zoek naar een methode om beter, mooier en voordeliger te bouwen. DAG! maakt dat waar.

Bij DAG! heerst een ontwerpcultuur. DAG! is geen bouwbedrijf in

traditionele zin maar een door ontwerpers geleid uitvoeringsbedrijf. Het kwaliteitsbesef ligt bij DAG! hoog. Niet alleen bij het ontwerp en de uitvoering, maar ook tijdens de communicatie in het gehele traject.

DAG! is al meer dan 15 jaar gevestigd in de historische Nijmeegse Benedenstad.

DAG! realiseert hoogwaardige architectuur voor particulieren, bedrijven en instellingen.
Vraag onze brochure aan

    spacing-default  

Uniek kantoor

DAG! is gevestigd in het 16e eeuwse monumentale Rijksmonument “Het Brouwershuis”. Dit prachtige pand staat in de Nijmeegse Benedenstad vlak achter de Waalkade. Daarnaast heeft DAG! ook nog een werkplaats met voorraad en gereedschappen.

Competenties:
DAG! bezit speciale vaardigheid en kennis over de volgende vakgebieden.

  • Hergebruik, transformatie en restauratie projecten.
  • Projectkosten
  • 3D-tekentechniek
  • Akoestische maatregelen

De Senior-Architect

Aan het hoofd van DAG! staat architect en oprichter ir. Frits Borsten. (1972) Frits is opgeleid aan de Technische universiteit in Delft in de richtingen architectuur en bouwtechnologie.

Frits heeft in de loop der jaren aan het hoofd van prijswinnende architectenbureaus gestaan. Hij is daarnaast een specialist in transformatie projecten, bouwkosten en projectsturing. Hij is als persoon benaderbaar en gewend om besluiten te nemen.

Frits is in ieder project betrokken bij iedere ontwerpfase en later als supervisor. Frits is ook actief op de bouwplaats als projectleider.

    spacing-default  

Ons kantoor “Het Brouwershuis”

Het 16e eeuwse Brouwershuis is één van de oudste gebouwen van Nijmegen. In deze unieke en inspirerende omgeving werkt DAG! aan haar projecten.

Het Brouwershuis is in 1621 gemoderniseerd tot een gildehuis in Renaissance stijl. Er was destijds het Brouwersgilde in gevestigd. Het was toen geen productielocatie. Het pand heeft vele gebruikers gekend. Wij zijn sinds 1999 gevestigd in het Brouwershuis en hebben in de afgelopen periode veel verbeteringen aangebracht en enkele zaken in oorspronkelijke staat hersteld.

Hoewel het een klassieke omgeving is, heeft DAG! een uitermate modern ICT- en CAD-systeem. Een dergelijk contrast is ook iets dat vaak bij onze projecten voorkomt. Wij zijn een groot voorstander van het gebruik van monumenten. We zien ze niet zozeer als museale objecten waar niets mee mag gebeuren. Monumenten moeten leven en dat kan alleen als er op een goede manier in gewoond en gewerkt wordt!

Een project aangaan is een gezamenlijke beslissing. Het moet “klikken”.
Neem contact op

Het DAG! Team

De kern van het DAG! team wordt gevormd door architecten ondersteund door handen op de bouwplaats, projectleiders en tekenaars. We proberen ons team zo compact en doelgericht mogelijk te houden. Bij DAG! werken

mensen met inhoud en karakter die net als onze opdrachtgevers volop in het leven staan. Zo snappen we beter wat onze opdrachtgevers inspireert en motiveert.

Wij zijn trost op ons werk!
Kijk waar ons team aan heeft gewerkt
Bekijk ons portfolio

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met DAG! Architecten

Ons kantoor & inspiratieruimte
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-3737655 (ma- vr: 9:00-17:00)

Ons postadres
Postbus 1503
6501 BM Nijmegen
Email: info@dag-architecten.nl

Vraag hier uw brochure aan