Brochure Vacatures Afspraak

Woning laten ontwerpen Nijmegen

Huis laten ontwerpen in Nijmegen of omgeving

Wanneer u een woning wilt laten ontwerpen in Arnhem, Nijmegen of omliggende plaatsen, vertrouw dan op de expertise van de architecten van DAG!. Bij DAG! Architecten + Bouwers hanteren we namelijk een unieke werkwijze, waarbij wij u als opdrachtgever volledig begeleiden vanaf het eerste ontwerp tot en met de realisatie van uw woning. Wilt u dus een

unieke woning laten ontwerpen in Nijmegen of omgeving en daarna volledig ontzorgd worden tot aan de uitvoering van de bouw toe? Dan past u perfect bij onze visie en gaan we graag met u het gesprek aan. Bij Dag! Architecten + Bouwers staan uw wensen centraal en zorgen we samen met u voor een uniek en kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Wilt u een unieke woning laten ontwerpen en daarna ook volledig ontzorgd worden tot aan de uitvoering van de bouw toe?

    spacing-default  

Vanaf het huis laten tekenen tot en met de realisatie

Kiest u ervoor om een huis te laten ontwerpen door DAG! dan starten wij dit traject altijd met het in kaart brengen van uw wensen en de locatie. Vervolgens maken wij een volledig op maat gemaakte schets van de woning die u wilt laten ontwerpen. U bent onze inspiratiebron. Pas wanneer dit schetsontwerp volledig aansluit bij uw wensen gaan we door naar de volgende fase in het traject. Zowel bij het laten ontwerpen van een huis of kantoorpand in Arnhem, Nijmegen of omliggende plaatsen, maar zeer zeker ook bij het vervolgtraject ervaart u de bijzondere voordelen van DAG! Architecten + Bouwers:

  • De enige architect die hoogwaardige architecturen zowel ontwerpt als bouwt
  • Een prijswinnend architectenteam
  • Alleen een ontwerptraject van uw pand is ook mogelijk
  • Tot 15% lagere trajectkosten en één heldere begroting

Hoogwaardige woningen verdienen een hoogwaardig ontwerp

DAG! Architecten + Bouwers vindt dat kwaliteit altijd voorop moet staan. Uit jaren ervaring weten wij dat het beste resultaat na het laten ontwerpen van een huis ontstaat, wanneer ook de bouw wordt gedaan door de ontwerpers. Zij weten immers precies wat uw visie op het ontwerp is en kunnen dit bewaken tijdens de realisatie. Bovendien heeft u tijdens het gehele traject één aanspreekpunt waarop u kunt vertrouwen.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten ontwerpen van een huis en het uit laten tekenen van de woning van uw dromen in Arnhem, Nijmegen of daarbuiten? Vraag dan gerust onze brochure aan. DAG! staat u graag te woord, zodat we samen kunnen bekijken wat uw wensen en behoeften zijn met betrekking tot het ontwerp van uw huis of pand.

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met DAG! Architecten

Ons kantoor & inspiratieruimte
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-3737655 (ma- vr: 9:00-17:00)

Ons postadres
Postbus 1503
6501 BM Nijmegen
Email: info@dag-architecten.nl

Vraag hier uw brochure aan