Brochure Vacatures Afspraak

Maak kennis met DAG!
Een overzicht van projecten

Portfolio

DAG! werkt bij voorkeur voor de uiteindelijke gebruiker. Dit stelt ons in staat om maatwerk te leveren. We werken graag voor particulieren, bedrijven en instellingen. Een project aangaan is een gezamenlijke beslissing. Het moet “klikken”. DAG! besteedt veel tijd aan die eerste stap zodat u goed op de hoogte bent en een bewuste beslissing kunt nemen. De kennismaking is overigens geheel vrijblijvend en zonder kosten. In onze portfolio treft u een selectie van onze projecten aan. U krijgt een beeld van de diversiteit van ons werk. Onze projecten zijn altijd het product van een samenwerking. Uw project krijgt zo ook weer haar eigen beeld en dat is precies wat DAG! zo uniek maakt.

DAG! beschermt de privacy van haar klanten en publiceert daarom geen namen, adresgegevens en bouwkosten van haar projecten.

01 Nieuwbouw- Villa’s en woningen

Iedere villa of vrijstaande woning is maatwerk en is een weerspiegeling van de samenwerking tussen opdrachtgever en architect. DAG! levert unieke ontwerpen die altijd een hoge architectonische waarde vertegenwoordigen. In de uitvoering is altijd veel aandacht voor detail en comfort. De opdrachtgever speelt een cruciale rol in dit proces. Een villa moet aanvoelen als een maatpak.

02 Verbouw – particulier

DAG! heeft vele verbouwingen uitgevoerd, van klassieke herenhuizen tot moderne woonhuizen. Interne verbouwingen, uitbreidingen en renovaties, ieder plan heeft zijn eigen verhaal. DAG! vertaalt persoonlijke wensen in unieke architectuur voor diverse budgetten.

03 Nieuwbouw – HSB

DAG! werkt aan diverse particuliere plannen voor HSB nieuwbouw woningen. De HSB elementen worden in onze eigen werkplaats geproduceerd en we verzekeren ons daarmee van de hoogste kwaliteit. Hier ziet u een voorbeeld van een moderne HSB woning waar we op dit moment aan werken. HSB kent belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele bouw, zo is de constructie dunner waardoor u meer binnenruimte overhoudt en is HSB zeer duurzaam en comfortabel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

04 Nieuwbouw – Bungalow

Een groeiende groep opdrachtgevers is op zoek naar een bungalow. Dit gebouwtype biedt vele mogelijkheden om een levensloopbestendige woning te realiseren. De bungalow heeft veel contact met de omgeving en de overzichtelijke constructie maakt grote overspanningen mogelijk waardoor ruime kamers kunnen worden gerealiseerd. DAG! ontwerpt en realiseert bungalows volgens het HSB principe. De lichte en duurzame constructie maakt energieneutrale woningen mogelijk met een hoog comfortniveau en een uitdagende architectuur.

05 Medical – Apotheek & Praktijken

DAG! is goed bekend in de medische wereld. We begrijpen welke eisen gesteld worden en hoe belangrijk het is om een professionele uitstraling samen te laten gaan met een optimale zorgomgeving. We zijn gewend apotheken, praktijkruimten en spreekkamers te ontwerpen en bouwen. Vaak alleen soms in samenspraak met specialisten zodat een optimale oplossing ontstaat en u en uw patiënten weer jaren vooruit kunnen.

06 Interieurs

Woningen en bedrijven ontwerpt DAG! vaak van binnen naar buiten. Het interieur is uiteindelijk toch het gebouwonderdeel dat u dagelijks het meest ervaart. Onze interieurs worden in samenhang met de architectuur van het gebouw ontworpen en uitgevoerd. Zo ontstaat een optimale synergie en voelt uw woning of bedrijfsgebouw als een maatpak.

07 Zakelijk nieuwbouw

Uw gebouw dient uw identiteit als bedrijf uit te stralen. Daarnaast is een zakelijk gebouw overzichtelijk, efficiënt en heeft het lage beheerkosten. DAG! is sterk in zakelijk gebouw die beter moeten presteren dan gemiddeld. Onze gebouwen stralen kwaliteit, duurzaamheid en aandacht uit. UW bedrijf staat als een huis!

08 Zorg – kind

DAG! is actief in de zorgsector. Ons team heeft een kinderdagverblijf gerealiseerd midden in de stad. Om zoveel mogelijk groene ruimte te behouden is het gebouw voorzien van een groendak en een belevenistuin. In het project hebben we de kinderen centraal gesteld en daarbij heel goed geluisterd naar de mensen die de zorg verlenen. Wij zijn erg trots op het feit dat onze benadering zoveel extra leefkwaliteit heeft gerealiseerd voor zowel de kinderen als de omgeving. Dit project heeft diverse duurzaamheids- en architectuurprijzen gewonnen.

09 Monumenten

Ons team heeft vele restauraties uitgevoerd. Vaak in combinatie met een interne verbouwing of uitbreiding. We maken in onze plannen een onderscheid tussen herstel en het toevoegen van nieuwe elementen. Dag heeft ervaring met stadsbeeldbepalende objecten, gemeentelijke monumenten en rijksmonumenten. Voor complexe projecten werken we vaak samen met het MAB.

10 De Prisma

Deze glazen prisma aan de gevel van een 30-er jaren woning verbijzonderd de gevel op dusdanige wijze dat voorbijgangers even omkijken. De precisie waarmee het ontworpen en geproduceerd heeft kenmerken van een industrieel proces en levert een architectonisch uitdagend en hoogstaand eindresultaat. Alle engineering en productontwikkeling is in-house verricht evenals de productie en bouwkundige plaatsing. Geen enkel bedrijf durfde dit project aan maar DAG! pakt het op.

11 A-Cube

DAG! ontwikkelt op dit moment de A-cube. Dit is een losstaand gebouw dat zonder zware fundering geplaatst kan worden en diverse functies kan vervullen, van zorgwoning tot atelier en tuinkamer, de A-cube is net een kameleon. De A-cube is echter niet onzichtbaar maar heeft een uitgesproken architectonische karakter en is daarmee een spannende verschijning. De A-cube is in vrijwel iedere tuin met enige omvang te plaatsen en wordt in de fabriek hoogwaardig gebouwd en naar de locatie vervoerd. U kunt de A-cube helemaal helemaal naar uw wensen inrichten en aanpassen. Hij komt vervolgens kant-en-klaar op de bouwplaats aan.

12 A-Cube 2.0 – AquaCube

Er is veel interesse voor onze A-Cube en een van onze opdrachtgevers heeft gevraagd te onderzoeken of het mogelijk zou zijn om A-Cubes te combineren tot kleine groepen om zo diverse functies te kunnen vervullen. Als woning of woongebouw maar ook als recreatiewoning op het water of in het landschap. Ook zijn A-Cubes denkbaar als individuele presentatiesruimtes in de binnenstad. Kortom met een A-Cube kunt u alle kanten op.

13 Zakelijk interieur – kantoor

DAG heeft voor een gespecialiseerd uitzendbureau een ontwerp voor een compleet kantoorinterieur opgezet. Het interieur is gebaseerd om een mix tussen een informele werksfeer en de formele eisen die gesteld werden met name de beperking van de storende effecten van te weinig licht en te veel geluid heeft veel aandacht gehad. Het interieur is ontworpen rondom een complexe interne draagstructuur met vele wanden en kolommen als gevolg van een hoge woontoren die bovenop het kantoor staat. Daarbij is vooral gezocht naar samenhang en ruimtelijke verbindingen. Het kantoor is gevestigd aan de Dokkade in het totaal vernieuwde Waalhavenkwartier in Nijmegen.

14 Exterieur – Lounge & Tuin

Voor een ruimte vrijstaande villa hebben we een lounge en tuin ontwerp gemaakt. In de bestaande situatie was er nauwelijks sprake van een ruimtelijke relatie tussen huis en tuin. We hebben in ons ontwerp de lounge de verbinding laten zijn tussen huis en de bostuin. Door een breed en open beeld te creëren met daarbij afwisselend beschutting en uitzicht af te wisselen is een beeld van rust en samenhang gemaakt. Er zijn verschillende zitplekken gemaakt zodat de lounge door de hele dag en in ieder seizoen gebruikt kan worden. Het waterdichte lamellendak en openhaard verlengen de seizoenen. De realisatie van dit plan staat voor het voorjaar 2017.

15 villa Rozendaal II

Voor een nieuw kavel in Rozendaal ( Arnhem) hebben we een bijzonder villa ontworpen. De betonnen translucente gevel van deze woning speel een belangrijke rol in haar verschijningsvorm. Enerzijds is het gebouw privaat en introvert. Binnen is het gebouw licht, open en ruimtelijk. De Villa ligt aan een kleine rotonde en reageert op de verschillende richtingen en lijnen die daaruit voortkomen.

16 Villa Kwakkenberg

Gelegen in het bos vormt deze villa een scherp contrast met de bosrijke omgeving. Een unieke oplossing is gevonden in de doorlopende 20 meter lange veranda aan de voorzijde van de villa. Het gebouw is licht, open en groot. Daarbij gaat het vrijwel naadloos van binnen naar buiten op in haar omgeving. Het gebruik van Spaans natuursteen in combinatie met strak stucwerk en een duurzaam energieprofiel maken deze villa uniek.

17 Handelskade – kantoor – interieur

Voor een tweede locatie aan de Handelskade in Nijmegen ontwerpen en bouwen we een compleet kantoorinterieur. Voor een advieskantoor realiseren we een industrieel 3D interieur. De dubbele hoogte van de ruwe betonnen ruimte maakt het mogelijk om een vide in te bouwen. Deze vide zorgt met bruggen voor een ontsluiting en extra werkplekken midden in het centrum van Nijmegen aan de oude industriehaven. Realisatie begin 2018.