Brochure Vacatures Afspraak

Vacature bouwkundig tekenaar

Bestaat jouw wereld uit lijnen en 3D-modellen?

DAG! Architecten en Bouwers is een prijswinnend architecten- en bouwbedrijf dat op zoek is naar tekenaars voor op onze tekenafdeling. Je werkt bij DAG! met de modernste apparatuur en software aan 3D-virtuele gebouwmodellen van schetsontwerp tot uitvoeringstekeningen.

Leg jij de lat voor jezelf hoog en wil je aan bijzondere architectonische gebouwen werken meld je dan bij DAG!. We werken aan projecten in de zakelijke en particuliere nieuwbouw, hergebruik en restauratie.

Bijzonder bij DAG! is dat wij een van de weinige architectenbureaus zijn die niet alleen ontwerpen maar ook zelf bouwen. Alle aspecten van het proces komen dan ook aan de orde daarnaast hebben we een eigen timmerwerkplaats. Het directe contact tussen architect en bouwers is bij ons van groot belang. Zo koppelen we ontwerp aan hoogwaardige uitvoering. DAG! zal je uitdagen om steeds weer op zoek te gaan naar verbetering van jezelf en je vak. Als je laat zien dat je ambities hebt dan zal DAG! je helpen die waar te maken. Iedereen binnen het bedrijf is zeer benaderbaar en het teamgevoel is belangrijk voor ons.

Wat voor een tekenaar zoekt DAG?

    spacing-default  

Bij DAG! werken wij graag met mensen die mooie en goede dingen maken.

Jouw vakkennis speelt hierbij een belangrijke rol. Omdat we in kleine teams werken is je persoonlijkheid en leergierigheid voor ons belangrijk. We hebben een hecht team waarin iedereen elkaar kent en wat voor elkaar over heeft. Samenwerken, overleggen en afstemmen is dan ook van groot belang.

Ben jij:

  • Een gedreven, beginnend of ervaren CAD-tekenaar
  • Een verantwoordelijke teamspeler
  • Een echte aanpakker op denkniveau MBO/HBO
  • Ervaren op het gebied van ARCHICAD, REVIT of gelijkwaardige software

 

Wat biedt DAG?

DAG! biedt een goed salaris conform de architecten CAO, goede carrière mogelijkheden en een fijn team van collega’s. Zusterbedrijf OOST architecten werkt nauw samen met DAG! en vormt met haar het ontwerp en tekenteam.