Brochure Vacatures Afspraak

Vacature Timmerman

Heb je een houten hart?

DAG! architecten en Bouwers is een prijswinnend architecten- en bouwbedrijf dat op zoek is naar (ervaren) fulltime timmermannen.

Leg jij de lat voor jezelf hoog en wil je mooi werk maken meld je dan bij DAG!. Wij werken in kleine teams van in totaal 6 mensen aan hoogwaardige maatwerk gebouwen. We hebben naast diverse bouwplaatsen in de nieuwbouw, hergebruik en restauratie ook een eigen timmerwerkplaats waar we diverse houten producten kunnen maken. Het directe contact tussen architect en bouwers is bij ons van groot belang.

Zo koppelen we ontwerp aan hoogwaardige uitvoering.

DAG! zal je uitdagen om steeds weer op zoek te gaan naar verbetering van jezelf en je vak. Als je laat zien dat je ambities hebt dan zal DAG! je helpen die waar te maken. Iedereen binnen het bedrijf is zeer benaderbaar en het teamgevoel is belangrijk voor ons. Vanwege de diversiteit binnen het bedrijf zouden we ook graag meer vrouwelijke werknemers op de bouwplaats zien.

Wat voor een timmerman zoekt DAG?

    spacing-default  

Bij DAG! werken we aan kwalitatief hoogwaardige gebouwen met bijzondere oplossingen.

Dit betekent dat wij werken met mensen die graag mooie en goede dingen maken. Jouw vakkennis zetten we in om betere oplossingen te maken.

Omdat we in kleine teams werken met jonge en wat oudere werknemers is je persoonlijkheid en leergierigheid voor ons belangrijk. We hebben een hecht team waarin iedereen elkaar kent en wat voor elkaar over heeft. Samenwerken, overleggen en afstemmen is dan ook van groot belang.

Heb jij genoeg van werken in een anonieme omgeving voor een opdrachtgever die je nooit ziet en wil jij in je carrière de volgende stap maken neem dan contact met ons op.

Ben jij:

  • Een gedreven vakidioot
  • Zelfstandig, maar ook een teamspeler
  • Beginnend of ervaren, een specialist of juist all-round.
  • Op korte of middellange termijn beschikbaar.
  • VCA-gecertificeerd en bij voorkeur in bezit van (aanhanger) rijbewijs
  • Een echte aanpakker.

 

Wat biedt DAG?

DAG! biedt je een fulltime baan met een vast salaris conform bouw cao, goede carrière mogelijkheden en een fijn team van collega’s die samen bijzondere projecten realiseren.