Brochure Vacatures Afspraak

Verbouwing Nijmegen

DAG! Architecten verbouwt uw woning naar uw wensen

Op zoek naar een architect die de verbouwing en transformatie van uw bestaande of monumentale gebouw of woning in Nijmegen van ontwerp tot realisatie volledig kan verzorgen? Dan bent u bij DAG! Architecten aan het juiste adres. Wij verbouwen uw woning in Arnhem, Nijmegen en omgeving op deskundige wijze en handelen snel, zodat u nooit langer hinder ondervindt van de transformatie van uw woning dan strikt noodzakelijk is. DAG! Architecten + Bouwers is bovendien niet alleen in staat om het gehele bouwproject te realiseren, maar levert u ook als vakkundig architect

een schitterend ontwerp. Van ontwerp tot de realisatie van de verbouwing of restauratie van uw woning in Nijmegen of omgeving is DAG! Architecten de juiste keuze.
Voor zowel kleine tot middelgrote verbouwingen in de omgeving van Arnhem en Nijmegen biedt DAG! Architecten een passende oplossing. Bij DAG! staat de opdrachtgever centraal. Zo renoveren we altijd volgens uw wensen en garanderen we dat u altijd tevreden terug kunt kijken op het verbouwproject.

Wij transformeren uw woning op deskundige wijze en handelen snel, zodat u nooit langer hinder ondervindt dan noodzakelijk is.

    spacing-default  

Ook voor het verbouwen en transformeren van bedrijfspanden

Naast het verbouwen en transformeren van particuliere gebouwen, is DAG! Architecten ook bedreven in het verbouwen en transformeren van bedrijfspanden specifiek in de omgeving van Nijmegen en Arnhem.
DAG! Architecten is uw partner van het ontwerptraject tot aan de realisatiefase. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:

  • Renovatie en transformatie van kantoor en bedrijfspanden
  • Verbouwingen van apotheken, tandartsen en klinieken
  • Verbouwingen van medische praktijken of huisartsen praktijken
  • Transformatie en verbouwing van winkels en commerciële ruimtes

Een restauratie project in Arnhem, Nijmegen of omgeving?

Wanneer u op zoek bent naar een deskundige architect die de restauratie van uw monumentale woning of bedrijfspand in Arnhem, Nijmegen of omgeving kan verzorgen, vraag dan de brochure aan van DAG! Architecten. Wij werken vanuit de visie dat de beste kwaliteit ontstaat, wanneer het volledige traject in handen is van een architectenbureau dat zelf ontwerpt én bouwt. Restauratie of onderhoud van uw monument of monumentale gebouw is daardoor niet langer uw zorg, maar die van onze experts.
Bij DAG! ontlasten we u immers van alle zorgen rondom het restaureren van uw woning of bedrijfsgebouw door met de juiste mensen en materialen een succesvol restauratieproject af te leveren! En dat traject begint al bij het ontwerp. DAG! denkt in iedere fase van het project met u mee. Heeft u vragen, interesse of wilt u meer informatie over het renoveren van uw woning in Arnhem, Nijmegen of omliggende plaatsen? Neemt u dan gerust eens contact op met DAG! Architecten of vraag de brochure aan.

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met DAG! Architecten

Ons kantoor & inspiratieruimte
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-3737655 (ma- vr: 9:00-17:00)

Ons postadres
Postbus 1503
6501 BM Nijmegen
Email: info@dag-architecten.nl

Vraag hier uw brochure aan