Brochure Vacatures Afspraak

DAG! werkt voor mensen die niet van half werk houden

Werkwijze

DAG! integreert ontwerp en uitvoering in een logische en integrale methodiek. Onze methode bestaat uit 4 heldere stappen. Deze aanpak bespaart u tijd, kosten en ergernis. Belangrijker nog is dat het ook leidt tot een hogere kwaliteit van het eindproduct, uw gebouw, interieur of landschap. DAG! werkt vanuit één heldere overeenkomst, daarin worden alle aspecten van het project goed en overzichtelijk geregeld.

Bij DAG! heeft u altijd een vaste contactpersoon gedurende het gehele proces. U hoeft uw verhaal niet steeds te herhalen, maar gaat verder waar u de vorige keer gebleven bent. Uw projectarchitect is uw vertrouwenspersoon en begeleidt u door het proces voor zover u dat vraagt of nodig heeft, van de start tot de oplevering.

Onze werkwijze is er op gericht om u te ontlasten en uw dagelijkse bezigheden zo min mogelijk te verstoren. Ontwerpen en bouwen is normaal gesproken een complex proces met conflicterende belangen, dat is nu door DAG! tot een overzichtelijke en prettige ervaring omgevormd. Maak kennis met DAG! en beleef hoe een succesvol bouwproject tot stand komt.

Wij vinden het belangrijk dat u belangeloos kennis kunt maken met DAG!
Maak kennis met ons

    spacing-default  

Stappenplan

Zonder dat u kosten maakt informeren wij u in een persoonlijk gesprek uitgebreid over onze werkwijze en de mogelijkheden binnen uw project. Voordat we aan stap 1 beginnen hebben we het bestemmingsplan, de bouwkundige status en uw wensen op hoofdlijnen in kaart gebracht en met u besproken. U maakt in deze geen kosten. Wij vinden het belangrijk dat u belangeloos kennis kunt maken met DAG!

Bouwen met DAG! is heel overzichtelijk

In het bouwproces gebruikt DAG! het volgende model om alle partijen aan te sturen. Op deze wijze is heel overzichtelijk wie welke verantwoordelijkheden draagt. DAG! werkt vanuit een heldere overeenkomst waarin alle aspecten van de bouw zijn geregeld. Deze overeenkomst kent halverwege, en nog voordat we werkelijk gaan bouwen, een go / no-go besluit. Pas als we samen zeker zijn van het plan en de bijbehorende kosten, wordt de bouwplaats opgestart en worden alle bouwpartijen gecontracteerd. Zo bent u steeds bewust van de stand van zaken en heeft u een helder moment waarop u actief kunt bijsturen. Bij DAG! weet u precies waar u aan begint en waar het eindigt.

De architecten van DAG! uit Nijmegen zijn prijswinnaars

Winnaar!
Groene giraf 2011
Winnaar! architectuur
publieksprijs 2011
Runner-up Architectuur
juryprijs 2011
Winnaar! Welstand
publieksprijs 2006

Contact met DAG! Architecten

Ons kantoor & inspiratieruimte
Steenstraat 2
6511 TV Nijmegen
024-3737655 (ma- vr: 9:00-17:00)

Ons postadres
Postbus 1503
6501 BM Nijmegen
Email: info@dag-architecten.nl

Vraag hier uw brochure aan